Team

Agnes Tijsma

Eigenaar | Controller

Agnes is AT Finance gestart vanuit haar kantoor aan huis in 2007, na jaren als controller gewerkt te hebben bij handels- en productiebedrijven. Inmiddels heeft zij met haar gedreven en moderne kijk op ondernemen, AT Finance laten groeien tot een succesvol administratiekantoor vanuit een modern kantoorpand in Kraggenburg. Samen met een team van gemotiveerde medewerkers, is zij al meer dan 10 jaar de betrokken overlegpartner voor onze klanten.

Keimpe Sikma

Eigenaar | Controller

Keimpe is sinds 2015 mede-eigenaar van AT Finance. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het accountantsvak, heeft hij sinds 2007 gewerkt als controller. Zijn ambitie was echter als zelfstandige verder te gaan en dit heeft geresulteerd in een samenwerking met AT Finance. Voor Keimpe is het persoonlijk contact met zijn klanten en integriteit de basis voor een succesvolle samenwerking.

Erik Gosen

Senior Assistent Controller

Erik is onze Senior Assistent Controller. Met zijn jarenlange ervaring en diverse opleidingen heeft hij veel kennis en deelt deze graag met onze klanten en collega’s. Hij vindt het belangrijk regelmatig contact te hebben met onze klanten, zodat hij weet wat er speelt. Erik is serieus bezig met zijn vak en zorgt daarnaast met zijn humor voor een ontspannen werksfeer.

Joan Langeweg

Administrateur

Joan is een betrokken collega die sinds 2009 bij ons werkt. Ze is er een jaar tussenuit geweest en sinds 2018 versterkt ze ons team weer één dag in week en blinkt hierbij uit in haar gestructureerde manier van werken. Joan is een ondernemende collega die naast haar werk bij ons, ook de administratie verzorgt voor een winkel in sportartikelen. Daarnaast runt ze ook nog haar eigen webshop.
Linkedin Joan Langeweg

Jolanda Dierkes

Assistent Controller

Jolanda is ons team in 2017 komen versterken als Assistent Controller. Na ruim 14 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse accountantskantoren, heeft zij de keuze gemaakt om bij een kleiner kantoor te gaan werken. Ze wilde meer betrokkenheid bij klanten. Ze is een harde werker, collegiaal en in haar vrije tijd gaat ze graag op reis.

Karin Barneveld

Administrateur

Karin werkt bij ons sinds 2017. Daarvoor heeft ze jaren gewerkt bij een productie/montage bedrijf. Met haar leergierige en gedreven houding, heeft ze zich daar de afgelopen jaren ontwikkeld en veel ervaring opgedaan met betrekking tot het voeren van financiële- en personeelsadministraties. Karin staat altijd open voor nieuwe dingen en is betrokken bij haar werk en collega’s.

Sandra van der Zwaag

Salarisadviseur

Sandra is onze adviseur op het gebied van salarisadministratie. Na jaren te hebben gewerkt bij verschillende accountants- en administratiekantoren, werkt ze sinds 2007 als zelfstandige. Sandra is accuraat en adviseert onze klanten deskundig met haar veelzijdige kennis van cao’s en branches. Op kantoor is zij een behulpzame collega die vrolijk is en met enthousiasme haar werk doet.

Saskia Kikkert

Assistent Controller

Saskia is een hulpvaardige en flexibele collega waar we op kunnen rekenen. Ze is werkzaam geweest als assistent-accountant en hoofd administratie binnen het mkb. Met haar uitgebreide kennis en ervaring is ze een waardevolle ondersteuning  voor onze collega’s en klanten.

Wiebe Boonstra

Salarisadviseur

Wiebe is samen met Sandra onze adviseur op het gebied van salarisadministratie. Hij heeft veel ervaring als senior salarisadministrateur bij een aantal grote ondernemingen. Sinds 2018 is hij Sandra komen versterken. Wiebe is een een sociale en verantwoordelijke collega, die betrokken is bij zijn klanten en collega’s.


Pagina 1 van 1