Onze werkwijze

Als modern administratiekantoor werkt AT Finance volledig digitaal. Door de komst van online boekhoudprogramma’s en koppelingsmogelijkheden met online softwarepakketten kan de verwerking een stuk sneller, nauwkeuriger en efficiënter. Daar profiteert iedereen van. In de infographic hieronder staat onze werkwijze beschreven. Zo doen wij dat bij AT Finance in Kraggenburg!

Illustratie AT Finance

Online boekhouden is een fluitje van een cent. Veel ondernemers zijn verbaasd dat ze niet eerder zijn overgestapt op digitaal boekhouden. De loonadministratie doen we bij AT Finance met het online pakket van Nmbrs. Je verkoopfacturen maak je heel eenvoudig in het boekhoudprogramma van Exact Online, Nextens of Visionplanner. Inkoopfacturen mail je naar AT Finance. Wij zetten ze voor je in het systeem en door de koppeling met je bank zie je in een oogopslag welke facturen je nog moet betalen. Het programma zet de betaling voor je klaar, waardoor je die alleen nog maar hoeft te bevestigen. Het werkt echt heel eenvoudig. Bovendien hoef je niets meer te printen en behoort het slepen van administratie-ordners tot het verleden.

Wat is de rol van AT Finance bij online boekhouden?
Wij verwerken je in- en verkoopfacturen, bankmutaties en memoriaalboekingen en controleren periodiek je grootboek. We verzorgen de aangiften voor je omzetbelasting en begeleiden je bij je administratie. Bovendien kun je bij ons terecht voor al je tussentijdse vragen.