Links

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, werkt AT Finance samen met de beste softwareleveranciers en zijn wij aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Voor uitgebreidere informatie hierover verwijzen wij je naar de website van deze leveranciers en organisaties.


Wij zijn sinds 2017 gecertificeerd NOAB kantoor

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen en is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het mkb. Bij NOAB zijn ongeveer 1000 kantoren aangesloten.

Daarnaast geldt het NOAB-kwaliteitskeurmerk al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.


Wij zijn sinds 2014 erkend als RB-kantoor

AT Finance heeft een erkenning als Register Belastingadviseur (RB). Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet je zeker dat jouw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.Softwareleveranciers waar wij mee samenwerken


Logo exact online Het meest gebruikte boekhoudprogramma van Nederland

De meest efficiënte jaarrekening van Nederland


Nmbrs is een gevestigde HR- en payroll softwareleverancier


Nextens wordt gebruikt als aangiftesoftware

     Het systeem voor het digitaal verwerken van inkoopfacturen

   Storecove helpt ondernemers en accountants met het verwerken en verzenden van facturen