Belastingen

Als je je zaken op fiscaal gebied goed voor elkaar hebt, profiteer je maximaal van je bedrijfsresultaat. Leuker kunnen wij het ook niet maken, wel heel gemakkelijk, want wij regelen dat graag en goed voor je.

Als ondernemer heb je te maken met veel soorten belastingen, zoals de omzet-, loon-, inkomsten- en vennootschapsbelasting. De wet- en regelgeving  is vaak ingewikkeld, aan veel veranderingen onderhevig en voor veel ondernemers niet bij te houden. Je loopt hierdoor het risico geld te laten liggen of niet op tijd je aangiften te doen.

Onze Register Belastingadviseurs nemen je belastingen graag van je over. Zij hebben uitgebreide fiscale kennis van belastingen en fiscale besparingsmogelijkheden en zorgen er voor dat je maximaal profiteert van je bedrijfsresultaat. Ook bij specialistische belastingvraagstukken en het bedenken van fiscaal juridische structuren bieden wij ondersteuning. Hiervoor maken wij gebruik van de expertise van een fiscalist.

AT Finance heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet je zeker dat je belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.


Voordelen voor jou

✓ Aangiften op tijd
✓ Actuele belastingkennis
✓ Geen geld laten liggen

Meer weten over ons ABC?
Klik door naar Administratie en Controlling.