Administratie

Wil je dat je boekhouding goed geregeld is én wil je 24/7 inzicht in je cijfers, maar heb je daar zelf geen tijd of personeel voor? Met het automatiseren van de administratie bespaar jij je bedrijf tijd en geld en heb je overal inzicht in de cijfers van je onderneming.

Wij vinden dat je administratie in het voordeel van je onderneming moet werken. Daarom is het belangrijk mee te gaan met de ontwikkelingen en kansen van deze tijd. Wij werken om die reden online en digitaal. De hoge mate van automatisering en de koppelingsmogelijkheden aan andere online systemen, zoals internetbankieren, bieden jou als ondernemer veel voordelen. Je bent flexibel, er is minder ruimte voor fouten en het werkt sneller.

Papierloos en actueel
Daarnaast kunnen de medewerkers van AT Finance met je meekijken en je veel beter van advies voorzien. Ook worden er automatisch kopieën van je boekhouding gemaakt op een externe server waardoor je ruimte bespaart op je eigen server. En nog een groot voordeel is papierloos werken. Je hebt geen archiefkasten en mappen meer nodig die ruimte in beslag nemen. Overal waar ingelogd kan worden op de website van je boekhoudprogramma heb je alles bij de hand.

Jij bepaalt wat je wilt uitbesteden
Je kunt de administratie volledig of gedeeltelijk uit handen geven. Jij bepaalt waar je onderneming behoefte aan heeft en samen overleggen we welk pakket het best aansluit bij je administratiewensen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen wij graag de mogelijkheden met je door. Neem gerust contact met ons op.

Voordelen voor jou

 24/7 Online inzicht
  Flexibiliteit
  Samenwerken

Meer weten over ons ABC?
Klik door naar Belastingen en  Controlling.